– Acts op maat
– Spelen tussen de mensen
– Ontvangsten
– Rouw en herdenking

Acts op maat
Een act of voorstelling speciaal gemaakt voor de bijeenkomst.
Of het nu gaat om een jubileum, een kick-off, een studiedag, of een kerkdienst. Aan de hand van uw wensen maak ik een concept. Het kan feestelijk worden of confronterend. Uitbundig of ingetogen. Maar altijd verrassend en to-the-point.

“Wij vroegen ‘Clown2b’ om op te treden op het afscheidsfeest van een teamleider. Wij hadden enkele karakteristieke eigenschappen en gebeurtenissen doorgegeven. Clown Toebie wist deze op humoristische wijze aan de orde te brengen, waarbij ook anderen in de zaal op een leuke manier betrokken werden. Dit alles met respect en op een originele manier. Super!”

– Eric van Duin, onderwijsassistent bij het Lentizcollege.

“Regelmatig is er in onze kerkdiensten een clown aanwezig. Clown Toebie weet met haar talent de mensen te raken en aan het denken te zetten. En natuurlijk aan het lachen te maken – jong en oud. Belangrijk in Jacqueline’s clownswerk is, dat zij de boodschap niet uitlegt of verklaart, of nog eens vertelt. Zij verwerkt de boodschap in een geacteerde parabel. Van harte aanbevolen!”

– Ds Ed Meenderink, predikant.

Spelen tussen de mensen
Verrassend aanwezig zonder vaste voorstelling…
Soms ben ik als clown simpelweg aanwezig en improviseer ik tussen en met de mensen. Dit kan ter-ontspanning-en-vermaak (bijvoorbeeld op nieuwjaarsreceptie of een buurtfeest), maar ook met een doel “bijvoorbeeld om mensen kennis te laten maken met uw product of bedrijf.”

“Clown Toebie legde op een spontane manier contact met potentiele klanten, steeds met een originele invalshoek. Bezoekers werden hierdoor op een originele manier geattendeerd op de stand van Semmie, hadden een positieve ervaring met de stand en bezochten vervolgens veelal de stand. De kracht van Jacqueline ligt in het contact maken met veel verschillende soorten mensen. Zowel mensen die direct openstaan voor een contactclown als mensen die met wat argwaan kennis maken met een clown. De wijze van contact-maken was afgestemd op de identiteit van ons bedrijf en de doelstelling van de beurs. Bij een volgende beurs zouden wij Clown Toebie weer graag in de stand van Semmie zien als Toebie.”

– Sylvia van Asperen, eigenaar van Semmie Sprekend Spel, Maassluis.

Ontvangsten
Hoe iemand ook arriveert: We zorgen dat hij zich gezien weet…
Uw gasten of medewerkers worden bij de deur ontvangen. Met een warme glimlach, een knipoog of mee-mopperend op de files. Hoe de mensen ook arriveren: We zorgen ervoor dat zij zich gezien weten. Schouders zakken, monden glimlachen en ogen twinkelen. Uiteraard kan de ontvangst gecombineerd worden met uitzwaaien of een act-op-maat.

“Toen we ons 10-jarig jubileum vierden, waren daarbij mensen uitgenodigd van client tot directeur en van kerklid tot dominee/pastoor. Een zeer gemêleerd gezelschap kun je wel zeggen. Troez en Puk heetten iedereen van harte welkom bij de deur. Het feest kon al niet meer stuk, want iedereen kwam binnen met een lach.Bij nabespreking met zowel de deelnemers als de organisatie was duidelijk: De clowns zetten de toon voor het feest. Iedereen genoot!”

– Tanja Demper, pastoraal consulent ‘Kerkplein’

Rouw en herdenking
Bij een afscheid of herdenking kunnen woorden te kort schieten. Op zo’n moment kan de rouwclown vorm geven aan gevoelens van verlies en ontreddering, of juist aan dierbare herinneringen. In een simpel, kort stukje brengt de clown over wat in woorden niet te vatten is. Inhoud, vorm en sfeer ontstaat in zorgvuldig overleg.

Ontroerend. Iets dat je zo gekoesterd hebt, dat je dat zo uit kunt beelden. Ik herken het zo…!”

– Corrie Willemsen, bezoeker bijeenkomst ‘verlies in verbinding’

Geïnteresseerd in een act op maat?
We maken er een speciaal voor jou! Klik hier!

Geïnteresseerd in een act op maat?
We maken er een speciaal voor jou! Klik hier!

Ontvangsten

 

 

Clownswerk op maat

 

Spelen tussen de mensen

 

Acts op maat