Win een cavia!

Hartelijk bedankt voor je hulp bij de opvang van tante Ka tijdens onze vakantie naar Rhodos. (Als dank voor je hulp kun je een verwarde cavia winnen. Lees door tot onderaan deze pagina.)

Ik zag er nogal tegenop, want tante Ka geeft van te voren vaak aan dat ze ‘echt niet mee hoeft’ en zich (mocht ze tóch meegaan) in GEEN geval met WAT dan ook zal bemoeien. Maar in de praktijk komt daar bar weinig van terecht. Ze begint weliswaar haar zinnen met: “Ik wil me natuurlijk nergens mee bemoeien…“ maar vervolgens bemoeit ze zich uitgebreid met de geplande activiteiten, de prijs van de maaltijd, de fooien, het tijdstip van opstaan en veelvuldig gebruik van de WIFI, kortom: met ALLES!

Op deze trip was ons er veel aan gelegen om de sfeer relaxed te houden en ik was vastbesloten om deze keer echt ZONDER tante Ka te vertrekken. Aanvankelijk probeerde ik haar te verleiden om zelf ook op vakantie te gaan. Christa had haar een prachtige logeerpartij aangeboden op Curaçao, maar tante Ka was bang dat ze daar uit elkaar zou ploffen van ergernis over de nonchalante en relaxte leefstijl.

Ze besloot dus, mokkend, om thuis te blijven, maar heeft zich tijdens onze afwezigheid UITSTEKEND vermaakt met tante Betje. Samen hebben ze een week lang hun hart gelucht, wederzijds gemopperd, om beurten geadviseerd en ze zijn UNANIEM tot de conclusie gekomen dat ze ONMISBAAR zijn, wat hen beiden uiterst gelukkig maakt! (Dank je wel, Carla, voor het uitlenen van je tante!)

Aan het begin van de reis was er nog enige verwarring. Ik kreeg het volgende bericht:

Heb geen oog dicht gedaan vannacht. Je tante Ka stond gister bij ons op de stoep en bleef maar schreeuwen en jammeren dat haar kleine zusje stiekem wel mee was gereisd naar Rhodos. Klopt dat Jacq, is tante zus nu bij jou? Ik hoop het niet… Wilma.‘

En inderdaad was tante zus stiekem in de ruimbagage gekropen, maar ze viel door de mand tijdens het wegen.

Ik ben trouwens heel blij voor beide dames dat ze niet meegegaan zijn. De accommodatie bleek TIPTOP in orde: het uitzicht was fantastisch, het huisje prachtig, de eigenaars bijzonder vriendelijk. De temperatuur was perfect, het eten verrukkelijk en de stemming relaxed. Kortom: de zussen zouden zich doodverveeld hebben!

En trouwens… Ik heb ALLE boeken die ik in de vorige blog geadviseerd heb uitgelezen en ik geef ‘De verwarde cavia ‘ van Paulien Cornelissen weg. Hebben? Schrijf hieronder bij ‘geef een reactie’ waarom dit boek ECHT iets voor jou is en WIN het!!

Wil je zeker zijn dat je een boek wint? Ga dan naar de site en download het boek ‘Speels leven als volwassene’. Klik op de button rechtsboven en je krijgt het DIRECT in je mailbox. Gefeliciteerd met je prijs!

 

Reacties
  1. 4 jaar ago
  2. 4 jaar ago
  3. 4 jaar ago
  4. 4 jaar ago
    • 4 jaar ago
    • 4 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld