De overgewichtkoffer

Een onvergetelijke vakantie bij elk weertype? Zorg voor een goed gevulde koffer!

Alleen met de goden – Alex Boogers

Zodra je dit boek openslaat word je in een andere wereld getrokken. Een onbekend terrein dat direct-bij-jou-om-de-hoek zou kunnen zijn. ‘Alleen met de goden’ staat bomvol met prachtige zinnen, is makkelijk leesbaar en heeft ook nog eens een verrassend plot. En voor de Vlaardingers: het speelt zich af op bekend terrein:

We woonden in een stad die papa Leeuw het naamloze gat noemde

Na dit leven – Eben Alexander

Eben Alexander vertelt over zijn bijna-dood-ervaring, waarbij hij bijna zeven dagen buiten bewustzijn was. Een fascinerende kijk in een andere werkelijkheid. Over zijn leven op aarde schrijft hij:

Je wordt bemind. Je hebt niks te vrezen. Je kunt niks verkeerd doen

Het grote tekenboek – Taro Gomi

Inspirerend tekenboek voor volwassenen en kinderen waarbij je wordt uitgedaagd om de tekening af te maken. Bijvoorbeeld: Geef het jongetje vleugels en een staart. Red het kleine visje.

Een nieuwe aarde – EckhardtTolle

Niet het makkelijkste boek, wel verrukkelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in:  Minder denken en meer ZIJN. Minder ego en meer essentie.

“Als je de wereld niet bedekt met etiketten en woorden keert er een gevoel voor het wonderbaarlijke terug in je leven, dat lang geleden verloren is gegaan…”

Botje – Janneke Schotveld

Bibi ontvangt een pakketje met daarin de robot ‘botje’. Een kleurrijk kinderboek, geschreven voor kinderen van groep 6-9. Heerlijk om te lezen voor iedereen die zich graag laat verrassen.

Sommige kleuren zijn moeilijk te krijgen. Paardenbloemenstengelgroen bijvoorbeeld. Of varkensstaartjesroze, diepzeezwart, watermeloenrood en krijtrotswit.

Meer boekentips? Ga naar Train je brein en Het Rosieproject.

Geïnspireerd blijven na je vakantie? Doe mee met de inspiratieworkshop!

 

Geen Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld