Schep ruimte

Is je leven te vol, te veel en te chaotisch? Schep ruimte! Begin met je huis.

Stap 1: Verzamel je overtollige spullen

Loop je huis door en ga op zoek naar miskopen en overbodige spullen. Kleding die allang te klein is. Hardloopschoenen die je nooit hebt gedragen. Dat kastje dat je per se wilde hebben en dat alleen maar hopeloos in de weg staat. Die fantastische tas waar niks in blijkt te passen. Je zult er versteld van staan hoeveel overtollige spullen je hebt.

Stap 2: Zorg dat je er vanaf komt

– Fotografeer ze en zet ze op marktplaats. (dan levert het nog wat op)

– Zet ze op de weggeefhoek (dan worden ze bij je thuis opgehaald)

– Breng ze naar de weggeefwinkel of de kringloop. (dan ben je er in één keer vanaf)

Stap 3: Geniet van de nieuwe ruimte

Kijk naar de ruimte die je hebt gecreëerd! Geniet van de open ruimtes, de lege planken, de ruime doorgang en de innerlijke ruimte. Je wordt nu immers niet meer herinnerd aan mislukte voornemens (de hardloopschoenen), onhaalbare doelen (de te kleine kleding) en roekeloze impulsaankopen (de tas). Enjoy!

Stap 4: Creëer iets nieuws

Dit is de tijd om je kast anders in te delen of je kamer opnieuw in te richten. Misschien ben je spullen tegengekomen die je dierbaar zijn en die je graag meer in het zicht wilt hebben. Geef ze een nieuwe plek, je hebt er nu genoeg ruimte voor!

 

Geen Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Typ de letters van de captcha over in het invoerveld